Seedorf: "We hebben een uitstekende coach"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Seedorf: "We hebben een uitstekende coach"
Foto: © SC

Milan won gisteren zijn eerste wedstrijd in de Champions League met 2-0 van Auxerre. In de competitie heeft de club van Seedorf drie punten na twee duels.

"Allegri is een trainer die zich goed voorbereidt. Hij heeft een duidelijke visie over hoe we moeten spelen", zegt Seedorf over zijn nieuwe coach, die overkwam van Cagliari.

"Het enige dat we nu nodig hebben is meer tijd om aan elkaar te wennen en aan zijn ideeën te werken. We begrijpen dat niet elke wedstrijd op topniveau gespeeld kan worden, maar de verhouding met Allegri is goed en hij doet het uitstekend."

"In de eerste helft speelden we in een hoog tempo. Zij zagen er fris uit en zetten over het gehele veld druk. We hadden slechts één moment waarbij we in problemen kwamen, maar controleerden de wedstrijd verder."

"Misschien hadden we iets sneller kunnen spelen, maar Auxerre liet dit niet toe. In de tweede helft slaagden we er in de bal wat dieper op hun helft te krijgen, waardoor er ruimtes ontstonden. Onze topspelers maakten toen het verschil."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties