Mancini wil nu meer zien van 'miskoop' Jô

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Mancini wil nu meer zien van 'miskoop' Jô
Foto: © SC

De Braziliaanse aanvaller Jô kreeg gisteren nog eens het vertrouwen van Manchester City-coach Roberto Mancini (foto). Hij beschaamde dat niet en Mancini hoopt dat de als miskoop bestempelde spits nu meer van dat laat zien.

kreeg een basisplaats bij de uitwedstrijd van Manchester City bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg en bedankte trainer Roberto Mancini door het tweede doelpunt van de wedstrijd te scoren. Het was de eerste basisplaats van Jô sedert december 2008 en het eerste doelpunt van hem sinds september 2009. Twee jaar geleden haalde Manchester City de spits weg uit Rusland voor twintig miljoen euro.

"Ik weet hoe belangrijk het is voor aanvallers om te scoren. Jô heeft nu een belangrijk doelpunt gemaakt en ik hoop dat hij die lijn nu kan doortrekken", aldus Mancini die ook woorden van lof over had voor David Silva, overgekomen van FC Valencia. "David is een geweldige speler, maar hij moest zich nog aan de stijl van voetballen in Engeland aanpassen. Na een maand lijkt hij klaar te zijn om zich voor de volle honderd procent te geven voor het team", aldus nog Mancini. City won gisteren overigens in Salzburg met 0-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties