Herboren Vargas scoort door nieuwe liefde

Mathias Dumarey
| 22 reacties
Herboren Vargas scoort door nieuwe liefde
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Ronald Vargas (foto) lijkt bij Club Brugge helemaal door te breken. De Venezolaan sukkelde twee jaar lang van de ene in de andere blessure, maar nu scoorde hij al zes keer in zeven wedstrijden.

Zou hier een vrouw achter zitten? Zoals dat zo vaak het geval is, put ook Ronald Vargas kracht uit de liefde. Sinds kort is hij samen met de Venezolaanse actrice Laura Chimaras. "We zijn sinds acht maanden een stelletje. We kenden elkaar wel al langer, maar nu zijn we een koppel en iedereen mag dat weten", aldus Vargas in HLN.

"Laura blijft wel in Venezuela, maar ze zal me af en toe komen bezoeken. Ik vind dat goed want op die manier heb ik nog de ruimte en de vrijheid om me bezig te houden met mijn eigen ding", legt Vargas uit. 

De Venezolaanse international blijkt nu plots wel potten te breken in Brugge. In het tussenseizoen kreeg hij nog kritiek van zijn zaakwaarnemer Paul Courant. Hij vond het niet kunnen dat zijn poulain naar twee jaar in België nog geen deftig Engels sprak.

Sindsdien is Vargas helemaal veranderd. "Ik voel me nu prima. Ik voel me veel sterker en fitter dan in de voorgaande jaren. En misschien komt het wel door Laura dat ik nu zo veel meer scoor", lacht de Venezolaan tot slot.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties