Vossen: "Ik voel me belangrijk en dat wil ik zo houden"

Vossen: "Ik voel me belangrijk en dat wil ik zo houden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het begint eigenlijk ongelooflijke proporties aan te nemen dat doelpuntentotaal van Jelle Vossen. Twaalf nu al op acht wedstrijden. Met zijn laatste twee besliste hij de Limburgse derby.

"Waar dit gaat eindigen? Ik zal op het einde van het seizoen wel zien", lachte Vossen na de wedstrijd. "Ik doe gewoon mijn job, maar ik moet wel toegeven dat het een enorm leuk gevoel is van zo aan de wedstrijd te kunnen beginnen. Records daar hou ik me niet mee bezig."

"Ik voel me momenteel echter belangrijk en dat wil ik zo houden. Ik wil sowieso basisspeler blijven. Ja, het is mooi dat ik sommige mensen hun ongelijk kan bewijzen."

De Limburgse derby was niet echt een mooi spektakelstuk te noemen. Toch viel op en naast het veld te zien dat het een speciaal gevoel is voor iedereen. "Het is een belangrijke wedstrijd voor Limburgers. Ik had het nog nooit meegemaakt op het veld en ik keek er dan ook enorm naar uit. Het is iets speciaals, niet uit te leggen."

Vloeiend ging het dus allemaal niet, maar dan is er nog altijd Vossen om de situatie open te breken. "Die bal van Dugary was gewoon perfect. Als ik iets minder vertrouwen zou gehad hebben, zou ik hem eerst gecontroleerd hebben. Nu nam ik het leer echter direct op de slof. We waren geduldig. We wisten dat er wel kansen zouden komen. Dat is onze sterkte, we spelen als een team. De spirit is geweldig en daardoor kunnen we ook rustig blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties