Deekman: "Ik was ontgoocheld in Lokeren"

Deekman: "Ik was ontgoocheld in Lokeren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een harde trap bezorgde Donovan Deekman Lokeren enkele minuten voor affluiten de drie punten tegen AA Gent. De Nederlander zag zijn noeste arbeid op training eindelijk beloond worden. "In het begin van het seizoen was ik ontgoocheld", bekende Deekman.

Dit was een scenario waarvoor Donovan Deekman voor aanvang van de match zou getekend hebben. "Dit is mijn eerste doelpunt ooit in een eerste ploeg. Ook bij SC Heerenveen vond ik de weg nog niet naar doel. Maandag wist ik dat ik tegen AA Gent zou spelen. Ik ben dan ook dolgelukkig met dit doelpunt. Eindelijk is mijn harde werk op training beloond. De technische staf heeft dat ook gezien."

En die toekomst is waaraan de Lokerenspits wil denken. "Ik heb zolang moeten wachten op een kans. Vorig seizoen had ik het moeilijk. Toen de club enkele nieuwe spitsen aantrok, kreeg ik een klop van de hamer. Ik was ontgoocheld in de club. Het wachten heeft geloond."

In vorm

Bij de Lokerse beloften is Deekman anders wel al goed op dreef. "Dit is mijn vierde goal in twee matchen. Dit was de derde wedstrijd op rij dat ik in de punt mocht spelen (twee daarvan waren bij de beloften, red.). Peter Maes weet nu wat hij aan mij heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties