Wenger: "Ik ga door zolang ik kan"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wenger: "Ik ga door zolang ik kan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsène Wenger is bijna niet meer weg te denken als coach van Arsenal. De Fransman denkt ook nog niet aan stoppen.

"Ik blijf coach zo lang als mijn gezondheid het toelaat", zegt Wenger in L'Equipe. "Ik kan ook afsluiten met het coachen van jonge spelers, maar dat hoeft niet per sé op professioneel niveau te zijn. Ik wil tot het einde van mijn contract bij Arsenal blijven, maar op mijn leeftijd moet je het op de korte termijn bekijken."

"Als ik tegen die tijd nog hier aan het werk ben is het niet zozeer vanwege het tekort aan andere clubs, maar meer omdat ik waardeer wat ik hier heb."

"In Frankrijk heb je dé club die dicht bij mijn hart zit: Strasbourg. Daarnaast is er ook een club met veel onbenut potentieel, namelijk Paris Saint-Germain. Op dit moment is PSG echter geen optie, het heeft niet de middelen om de grootte van de stad te evenaren."

"We spelen in de beste competitie van de wereld, voor mij is dat de reden dat we de laatste jaren niets hebben gewonnen. We moeten het opnemen tegen clubs met ongelimiteerde financiële middelen. Maar natuurlijk wil ik prijzen winnen, onze doelen zijn ieder jaar hetzelfde: we vechten voor de Premier League en we willen de Champions League winnen. Mijn spelers kunnen onervarenheid niet meer aandragen als excuus. Ik geloof dat ze het kunnen, maar ze moeten het zelf laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties