Bolat: "Anderlecht is niet zo sterk meer"

Steurbaut Kersten
| 30 reacties
Bolat: "Anderlecht is niet zo sterk meer"
Foto: © SC

Zondag staat de kraker tussen Standard en Anderlecht op het programma. Doelman SInan Bolat schat de kansen op Luiks puntengewin hoog in. “Anderlecht is niet zo sterk als vorig seizoen”, aldus de Turk.

De confrontatie van vorig jaar is Bolat al vergeten. Toen kreeg de Turkse international vier doelpunten om de oren (0-4).

Voor een herhaling van zo’n scenario is Bolat niet bevreesd. "Anderlecht maakte tot nu toe een goede indruk, maar we weten ook dat ze momenteel niet zo sterk zijn als vorig seizoen”, zegt de doelman in de kranten.

Nochtans loopt het bij Standard ook niet zo vlot. “Wij hadden een moeilijke start maar mogen tevreden zijn met waar we nu staan. De Camargo, Jovanovic en Mbokani zijn goed vervangen. Ik ben het er helemaal niet mee eens dat Standard ervaring te kort komt.”

Bolat heeft nog wel een tip voor zijn defensie. “Wij moeten vooral zien dat we op stilstaande fases geen concentratieverlies meer lijden, zoals de laatste weken.  Ikzelf ben op hoge ballen enorm vooruitgegaan. Dit seizoen misrekende ik me enkel bij het tegendoelpunt van Westerlo.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties