Wils: "Hadden goede zaak kunnen doen in Sofia"

Nico Wieme
| 2 reacties
Wils: "Hadden goede zaak kunnen doen in Sofia"
Foto: © SC

AA Gent moest de punten delen met Lille en dat bezorgde Stef Wils een dubbel gevoel. "In deze match was de uitslag correct, twee weken geleden hadden we moeten winnen in Sofia", jammerde de centrale verdediger.

"Beide teams hebben kansen genoeg gehad om te winnen", begon Stef Wils zijn analyse. "We wisten dat we moesten winnen om te blijven meedraaien in onze poule. We hebben de kansen echter gemist en daardoor moeten we tevreden zijn met een punt. Jammer, maar al bij al vind ik een gelijkspel een billijk resultaat."

"We kwamen snel 1-0 voor, daarna zijn we vergeten om te blijven voetballen. Lille kwam in de match en scoorde de gelijkmaker. In het slotkwartier trokken wij het laken weer naar ons toe, maar eigenlijk behoedde Bojan Jorgacevic ons in de blessuretijd van een nederlaag", zette Wils zijn analyse verder.

In de eerste helft miste de centrale verdediger zelf een dot van een kans. "Marko Suler verlengde de hoekschop van Randall Azofeifa. Ik moest een stap achteruit zetten en kon daardoor niet goed genoeg meer bij de bal. Het was mooi geweest om voor eigen publiek de winninggoal te maken."

Vervloekt Sofia

Wils vond dat Gent als team op een zeer sterke partij mocht terugblikken, maar vloekte nog bij late nederlaag in Sofia van twee weken geleden. "Het is bijzonder jammer dat we in Bulgarije niet minstens een punt gehaald hebben. We hadden vandaag een goede zaak kunnen doen. Er is echter nog niets verloren. Sporting Lissabon zal wel de beste ploeg van de vier zijn. Wij moeten kunnen meestrijden voor die tweede plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties