AA Gent gefrustreerd: "Club mocht niet verliezen"

Steurbaut Kersten
| 87 reacties
AA Gent gefrustreerd: "Club mocht niet verliezen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Gent waren ze na afloop van de topper tegen Club Brugge niet te spreken over het optreden van ref Christophe Delacour. Sommige spelers namen geen blad voor de mond en vonden dat Club met zijn twaalven had gespeeld.

Wij vroegen Stef Wils of hij vond dat de ref een invloed had op het resultaat van de topper tussen Gent en Club. “Als je de match hebt gezien, weet je genoeg. Club mocht vandaag niet verliezen. Bij die laatste fase deelt Vadis Odjidja een elleboog uit aan Bernd Thijs. De vierde official riep naar de ref dat het rood was, maar die liet gewoon doorspelen.”

Ook Bernd Thijs had geen goed woord over voor ref Christophe Delacour. “Bij die fout van Vadis op mij negeert de scheidsrechter gewoon het advies van zijn vierde official. Dat is toch beneden alle peil. Er zijn hier veel dingen gebeurd die niet door de beugel konden. Gent kreeg zeven gele kaarten, Club maar eentje. En het was dan nog niet eens een vuile match. Ten slotte was er die penaltyfout op Zlatan Ljubijankic die hij niet floot. Aan de overkant ging de bal wat makkelijker op de stip.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties