Geraerts: "Doemscenario dook weer op bij 2-3"

Nico Wieme
| 2 reacties
Geraerts: "Doemscenario dook weer op bij 2-3"
Foto: © SC

Karel Geraerts liep zich opnieuw de longen uit het lijf bij Club Brugge. De blonde middenvelder vond dat zijn team een goede prestatie had afgeleverd bij Zulte Waregem en was blij dat zijn team de drie punten mee naar huis kon nemen.

Karel Geraerts zag de match van Club bij Zulte Waregem als een spiegelbeeld van de voorbije wedstrijden. Club voetbalt zich op een schijnbaar comfortabele voorsprong, maar maakt het zichzelf op het einde nog nodeloos moeilijk. "Zo'n scenario overkomt ons nu al een aantal weken. Het verschil is dat we dit keer de drie punten hebben kunnen redden. We scoren weer veel en leuke goals, maar we slikken opnieuw veel te makkelijk doelpunten."

De Limburger gaf aan onze redactie toe dat hij even het doembeeld van de voorbije weken zag opduiken. "Toen het 2-3 werd, moest ik toch even denken aan een doemscenario zoals tegen o.a. KRC Genk, PAOK Saloniki en G. Beerschot waar we ook telkens een schijnbaar geruststellende voorsprong nog uit handen gaven. Gelukkig viel de bal op het einde niet meer goed voor Zulte Waregem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties