Csaba: "Slechte wedstrijd van de twee ploegen"

Csaba: "Slechte wedstrijd van de twee ploegen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door het verlies tegen Lokeren zakt Charleroi nog wat dieper weg. Trainer Laszlo Csaba weet waaraan het de Carolo's ontbreekt en dat maakte hij ook duidelijk op zijn persconferentie.

"Dit was gewoon een slechte match, van de twee kanten", wist Csaba te vertellen. "Ik moet mijn collega (Peter Maes, nvdr.) feliciteren, maar ook hij zal moeten toegeven dat dit gewoon een zeer slechte wedstrijd was. Als je twee keer op doel schiet en wint, kan je niet zeggen dat je een goede wedstrijd gespeeld hebt."

"Wij geraken één keer aan hun doel en ook wij scoren één keer. Is dat professioneel voetbal? Ik denk het niet! Wat het probleem is? We missen scorende en ervaren spelers. We hebben een heel jonge ploeg, dat is waar en aan hun werklust ligt het ook niet."

"Het is gewoon een gebrek aan ervaring. We speelden tegen Lierse, Zulte en Lokeren en uit die drie wedstrijden kunnen we maar één punt puren. Geen van die ploegen was beter dan wij. Het is altijd hetzelfde liedje: we kunnen niet scoren en we maken vermijdbare fouten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties