Hoefkens: "Club had goede zaak kunnen doen"

Nico Wieme
| 14 reacties
Hoefkens: "Club had goede zaak kunnen doen"
Foto: © SC

Carl Hoefkens ging zijn verantwoordelijkheid als Brugse captain niet uit de weg na de smadelijke nederlaag bij Lokeren. De verdediger legde meteen de vinger op de wonde. "Tegen Dinamo Zagreb konden we kansen creëren omdat de passen aankwamen."

"We hebben geprobeerd om hier voor de drie punten te gaan", verraste Carl Hoefkens na de match. "Het loopt echter nog niet 100 procent bij Club Brugge en dan weet je dat het moeilijk wordt tegen dit Lokeren. We hebben nochtans enkele kansen bijeengevoetbald, maar uiteindelijk is de zege van de Waaslanders verdiend."

Door de nederlaag bij Lokeren, de vijfde al voor Club dit seizoen, tuimelt Club uit de top zes. "Tja, en ons programma oogt ook niet echt makkelijk met een thuismatch tegen Standard en een verplaatsing naar Anderlecht. Maar dat was ook al zo voor de match op Lokeren. We hadden hier een goede zaak kunnen doen en dichter bij Genk sluipen, maar nu is het weer herbeginnen."

Zat de zware Europese match bij Dinamo Zagreb nog in de benen? "Dat kan, maar dat mag geen excuus zijn. Tegen Dinamo creëerden we bijvoorbeeld wel veel kansen. De reden daarvoor? Onze passen kwamen toen wel goed aan. Tegen Lokeren was dat niet het geval en dan loop je achter de feiten aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties