Lambrecht: "Maes is beste wat ons kon overkomen"

Nico Wieme
| 6 reacties
Lambrecht: "Maes is beste wat ons kon overkomen"
Foto: © SC

Lokeren boekt een indrukwekkende reeks van 18 op 21 en daarin is het aandeel van Peter Maes niet gering. Dat beseft ook Roger Lambrecht. De Lokerse preses prijst zijn coach de hemel in en droomt stiekem van een plaats in de top zes.

Dankzij de 1-0-zege tegen Club Brugge klopt Lokeren aan de deur van de top zes. De Waaslanders klimmen zelfs over de Bruggelingen. "Zoals we nu spelen, mogen we zeker een plaats bij de top zes ambiëren", sprak Roger Lambrecht duidelijke taal. "Of we dan zesde of zevende eindigen zal afhangen van geluk. Met wat tegenslag zak je drie of vier plaatsen, heb je het geluk aan je zijde dan stijg je plots enkele posities."

De bandenmagnaat gaf toe dat hij zijn ploeg niet zo hoog had verwacht. "Voor aanvang van het seizoen was ik al tevreden met een elfde op twaalfde plaats. Peter Maes doet het echter schitterend. Hij is het beste wat Lokeren kon overkomen. Ik ken zijn geheim niet, maar het is bijzonder lang geleden dat we op Daknam zo'n mooi voetbal gezien hebben. En belangrijk voor mijzelf: ik slaap weer rustig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties