Degryse: "Club-spelers waren dramatisch"

Mathias Dumarey
| 65 reacties
Degryse: "Club-spelers waren dramatisch"
Foto: © SC

Marc Degryse (foto) is hard voor Club Brugge, de club waarvoor hij als speler en sportleider werkzaam was. "Met de instelling van de spelers nu, wordt zelfs de match tegen Lommel een probleem", weet de analist op Extra Time.

Club Brugge is na de nederlaag op Daknam tegen Lokeren naar de achtste plaats gezakt en morgen zakt tweedeklasser Lommel United af naar het Jan Breydelstadion voor de beker. Marc Degryse ziet het allemaal niet zo positief in voor de West-Vlaamse trots.

"De instelling van de spelers is zeer matig. Ik zag Ivan Perisic invallen, maar die leek er geen zin in te hebben. Ook Dorge Kouemaha en Nabil Dirar waren dramatisch. Al de ballen die ze kregen, waren ze meteen ook weer kwijt. Op die manier kan de ploeg ook niet aansluiten en krijg je ook geen kansen", is Marc Degryse duidelijk.

De ex-sportleider van blauwzwart vreest ook wat voor de bekerpartij tegen Lommel. "Als ze denken dat het opnieuw vanzelf zal gaan, zal ook die match een probleem zijn. Lommel komt zeker met het mes tussen de tanden en met trainer Francky Van der Elst (ex-Club Brugge) heeft het nog een extra troef in handen. Als je maar op 70 of 80 procent speelt, red je het ook niet tegen de mindere ploegen. Het zal er "op" moeten zijn voor Club Brugge morgen", besluit Degryse.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties