FC Porto vernedert Uniao Leiria

Jarryd Naegels
| 4 reacties

FC Porto blijft maar winnen. De topclub won deze keer van Uniao Leiria met zware 5-1 cijfers. Na deze zege loopt het al zeven punten uit in de stand op eerste achtervolger Benfica.

De thuisploeg had de wedstrijd helemaal onder controle tegen Uniao Leiria. Na twintig minuten spelen had Hulk al twee doelpunten achter zijn naam staan. Iets na het half uur zorgde Varela voor de 3-0.

De zege was helemaal zeker toen Falcao kort na de rust de 4-0 maakte. Een kwartier voor affluiten konden de bezoekers via Carlao de eerredder maken vanop de stip. Een minuut later scoorde Falcao alweer de 5-1 en was de vernedering compleet.

Porto staat nu al zeven punten voor op het nummer twee in de stand, Benfica. Uniao Leiria blijft in de middenmoot staan.