Malinwa gaat niet voor spektakel tegen "de rassing"

Fabian Morren
| 7 reacties
Malinwa gaat niet voor spektakel tegen "de rassing"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen mag vanavond in principe niet falen tegen RC Waregem. Malinwa won afgelopen weekend nog met 5-1 van Germinal Beerschot.

RC Waregem staat tweede in de derde klasse A. "Het belangrijkste is dat wij ons plaatsen voor de volgende ronde", zegt KVM-trainer Marc Brys. "De beker is voor een team als KV Mechelen altijd belangrijk. Of dat nu met mooi voetbal en veel goals is, interesseert me eigenlijk niet veel."

Voor Racing Waregem is de wedstrijd zeer bijzonder. Voor het eerst in de geschiedenis speelt de club in de beker tegen een eersteklasser. Tegen KV Mechelen speelden de West-Vlamingen al eens eerder. In het seizoen 2006-2007 ontmoetten beide teams elkaar in tweede klasse. Waregem verloor toen twee keer (1-2 en 0-4).

Toch gaat "de rassing" voor een stunt vanavond. Al wordt dat niet makkelijk tegen een KV Mechelen, dat sterk gestart is aan het nieuwe seizoen. Bovendien haalde Mechelen twee seizoenen geleden nog de finale van de beker.

Wat denkt BWIN over de match?

KV Mechelen is natuurlijk favoriet. Waregem kan daarentegen een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een West-Vlaamse zege. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Mechelen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 217,5 euro bij een gok van 150 euro.

Durft u wedden dat RC Waregem wint, dan scoort u 825 euro bij Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties