Groep E: BATE Borisov straks geplaatst?

Jarryd Naegels
| 1 reacties
Groep E: BATE Borisov straks geplaatst?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

BATE toonde zich voorlopig de beste ploeg in deze al bij al zwakke poule. Als de Wit-Russen straks winnen van het nietige Sheriff is de volgende ronde een feit. AZ trekt naar het verre Kiev.

Maarten Martens moet met AZ winnen gaan winnen bij Dinamo Kiev. De Nederlanders hebben nog maar drie punten en kunnen een extra driepunter goed gebruiken. Als Kiev wint, is de kloof tussen beide ploegen vier punten en lijkt het Europese avontuur voor AZ afgelopen.

Hetzelfde verhaal geldt voor Sheriff. De Moldaviërs hebben drie punten verzameld en kunnen maar beter winnen van groepswinnaar BATE als ze nog een tijde in de Europa League willen vertoeven. Borisov kan zich bij een zege echter kwalificeren en zal die mogelijkheid zeker niet laten liggen.

Programma:

Dinamo Kiev – AZ
BATE Borisov – FC Sheriff

Wat denkt BWIN over de matchen?

Dinamo Kiev en BATE Borisov zijn favoriet. AZ en Sheriff kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Kiev de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 229,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van BATE wint u 232,5 euro.

Durft u wedden dat AZ wint, dan scoort u 900 euro bij Bwin. Als u wedt op Sheriff, dan ontvang je 937,5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties