Groep G: Anderlecht hoopt op Griekse tragedie

Jarryd Naegels
| 1 reacties
Groep G: Anderlecht hoopt op Griekse tragedie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zenit staat autoritair op kop met het maximum van de punten. Al de anderen ploegen hebben drie punten en zullen onderling uitmaken wie er met de Russen doorstoot naar de volgende ronde.

Zenit gaat op bezoek bij Hajduk Split. Split dankt zijn huidige drie punten aan een goal in de 95e minuut tegen Anderlecht. De Belgische kampioen won dan weer vorige week overtuigend met 3-0 van Athene.

Beide ploegen zien mekaar straks weer in de ogen. De Brusselaars hopen straks te kunnen dansen in de Griekse hoofdstad. Een stukje Griekse tragedie zou paars-wit op weg zetten naar de volgende ronde.

Hajduk Split staat dan weer voor een ogenschijnlijk onmogelijke opdracht om Zenit te verslaan. De Russen zijn bij een zege zeker van de kwalificatie.

Programma:

AEK Athene – Anderlecht
Hajduk Split – Zenit St. Petersburg

Wat denkt BWIN over de matchen?

AEK Athene en Zenit zijn favoriet. Anderlecht en Hajduk Split kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt AEK de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 352,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Zenit wint u 277,5 euro.

Durft u wedden dat Anderlecht wint, dan scoort u 442,5 euro bij Bwin. Als u wedt op Hajduk Split, dan ontvang je 585 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties