Groep J: Toptreffen tussen PSG en Borussia Dortmund

Bram Coenen
| 1 reacties
Groep J: Toptreffen tussen PSG en Borussia Dortmund
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Groep J van de Europa League staat vanavond het toptreffen tussen PSG en Borussia Dortmund op het programma. De Franse club kan zich mits winst al zo goed als zeker kwalificeren.

PSG is de Europa League bijzonder goed gestart met zeven punten uit de eerste drie wedstrijden. De Franse ploeg treft vanavond in het eigen Parc des Princes Borussia Dortmund en kan zich mits winst zo goed als zeker kwalificeren voor de volgende ronde. Borussia Dortmund daarentegen mag zeker niet verliezen wil het nog zich houden op kwalifcatie voor de volgende ronde.

In het andere duel in Groep J geeft Sevilla in eigen huis het zwakke broertje Karpaty Lviv partij. Sevilla wist uit de eerste drie duel zes punten te puren en hangt voorlopig op één puntje van leider PSG. Mits winst tegen het nog puntenloze Karpaty kan het een bijzonder grote stap richting kwalificatie zetten.

Programma:

21.05: Sevilla-Karpaty Lvov

21.05: PSG-Borussia Dortmund

Wat denkt BWIN over de matchen?

Sevilla is favoriet. Borussia Dortmund en PSG hebben gelijke kansen. Karpaty Lviv kan u daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Sevilla de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 180 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Borussia Dortmund of PSG wint u 390 euro. Een gelijkspel in die wedstrijd levert u 480 euro op.

Durft u wedden dat Karpaty Lviv wint, dan scoort u 1875 euro bij Bwin. Als u wedt op Braga, dan ontvang je 450 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties