Radzinski: "Ik slaap hier slecht van"

Dennis Smeyers
| 4 reacties
Radzinski: "Ik slaap hier slecht van"
Foto: © SC

Het vierde gelijkspel op rij, dat was het verdict voor Lierse na de wedstrijd tegen Lokeren. Tomasz Radzinski zou het zo graag anders zien.

"Het is weer zo spijtig. We hebben goed gespeeld, goed gecombineerd en ik heb twee halve doelpunten gescoord, maar we kunnen weer niet winnen. Ik slaap hier gewoon slecht van", aldus Radzinski meteen na de wedstrijd.

"Na de 2-1 verloren sommige jongens de pedalen wat, er sloop paniek in de rangen en dan vraag je gewoon om problemen. Eigenlijk hebben we het vandaag vanachter wat laten afweten, het is jammer voor die jongens, maar het is zo. Bij 2-0 moet je gewoon de deur dichthouden achteraan, en dan maken we toch weer domme fouten", analyseerde de ervaren Canadees.

"Het is natuurlijk wel een goede zaak dat we weten welke fouten er gemaakt zijn en dat we ze kunnen benoemen. Zo kunnen we er op de training aan werken." De snelle spits had ook nog goede intenties voor de terugronde. "We moeten van Lierse een club maken waarvan mensen bang hebben, waar mensen niet graag willen komen. We moeten gewoon eerlijk kunnen toegeven dat dit gewoon niet gelukt is tot nu toe. Alles moet in de terugronde dubbel zo goed. We moeten wedstrijden winnen, en dubbel zoveel punten halen als in de heenronde."

De aanvaller onderschat ook zeker de beker niet. "De wedstrijd woensdag is zeker ook belangrijk, omdat ik gewoon nog eens graag zou winnen. Ik vond het gevoel na onze vorige bekerpartij echt leuk, ik voelde me toen goed in mijn vel, en zou dat weer willen. We hebben die wedstrijd gewoon nodig voor het vertrouwen, en moeten dus proberen ze te winnen", besloot Radzinski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties