Vadis Odjidja is Rode Duivel; Mertens ontbreekt

Manuel Gonzalez
| 70 reacties
Vadis Odjidja is Rode Duivel; Mertens ontbreekt
Foto: © SC

Georges Leekens heeft 23 spelers opgeroepen voor de vriendschappelijke interland van volgende week woensdag in Rusland. Vadis Odjidja van Club is er voor het eerst bij.

Odjidja werd wel al opgeroepen voor de beloften maar voor de Rode Duivels is het zijn eerste selectie. Afgelopen maandag gaf de middenvelder van Club nog aan een selectie voor Ghana te overwegen indien hij niet zou geselecteerd worden door België.

Simon Mignolet is ondanks het feit dat hij terug naar de bank is verwezen bij Sunderland ook opgeroepen. Bjorn Vleminckx kon met zijn elf treffers in de eredivisie ook niet ontbreken. Logan Bailly is er zoals verwacht niet bij. Voor de rest riep Leekens de vertrouwde namen op. Verrassing is wel dat Dries Mertens van FC Utrecht uit de boot is gevallen.

Doel: Proto (Anderlecht), Gillet (Bari), Mignolet (Sunderland)         
                                       
Verdediging: Alderweireld (Ajax), Ciman (Standard), Kompany (Manchester City), Lombaerts (Zenit), Van Buyten (Bayern München), Pocognoli (Standard)                 
                                       
Middenveld: Fellaini (Everton), Defour (Standard), Odjidja (Club), Vertonghen (Ajax), Witsel (Standard), Legear (Anderlecht), Simons (Nürnberg)                         
                                       
Aanval: Dembele (Fulham), Hazard (Rijsel), Lukaku (Anderlecht), Mirallas (Olympiakos), Ogunjimi (RC Genk), Vleminckx (NEC), Vossen (RC Genk)     

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties