Thijs: "Altijd iets met Nzolo"

Nico Wieme
| 61 reacties
Thijs: "Altijd iets met Nzolo"
Foto: © SC

Bernd Thijs maakte een fout op Jonathan Legear waardoor Jérome Efong Nzolo de bal op de stip legde en Anderlecht met de zege aan de haal ging bij Gent. De captain van de Buffalo's was niet te spreken over het optreden van de Waalse ref.

Bernd Thijs moest op zijn lippen bijten om geen verkeerde dingen te zeggen. "Bij de fase die aan de strafschop voorafgaat, begaat Romelu Lukaku duidelijk een fout op Marco Suler. Ik zie niet in waarom onze verdediger anders gaat liggen. Hebben we tegen twaalf man gespeeld? Ik mag niets zeggen over de ref, maar iedere keer we Jérome Efong Nzolo hebben, gebeurt er wel iets in ons nadeel."

Of het al dan niet strafschop was, wou de Gentse middenvelder niet direct gezegd hebben. "Ik spurt terug en Jonathan Legear is vlugger op de bal dan ik. Hij gaat natuurlijk graag neer. Aan de overzijde weigert Nzolo dan om ons minstens één penalty toe te kennen. Zeker die fout op Zlatan Ljubijankic was er één waard. Ik heb hem daarna wel eens mijn gedacht gezegd."

Speelt het in de hoofden van de Gentspelers als zij weten dat Nzolo een match van hen zal fluiten? "Het is niet zo dat we het daar op voorhand over hebben. Misschien gebeurt het onbewust. Ik heb niets tegen hem als persoon, maar ik heb problemen met de beslissingen die hij steeds in ons nadeel fluit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties