Vidarsson: "Problemen met veldbezetting Club"

Nico Wieme
| 4 reacties
Vidarsson: "Problemen met veldbezetting Club"
Foto: © SC

In de Brugse derby was er geen hoofdrol weggelegd voor Ronald Vargas. De Venezolaan kwam niet in zijn spel en daar had Arnar Vidarsson veel mee te maken. "Club heeft voor weinig gevaar kunnen zorgen."

Cercle boekte dit seizoen zes op zes tegen de blauw-zwarte buren en dat deed Arnar Vidarsson deugd. "Die cijfers ogen heel mooi. Het is niet te beschrijven wat dit doet met de mensen van Cercle en ook met de spelers. De laatste weken brachten we steevast goed voetbal en domineerden we vaak, maar we pakten geen punten."

Punten werden er nu wel gepakt, maar dat gebeurde niet met dominant voetbal. "Club speelde met vier op het middenveld en dat bracht ons in de problemen. We konden niet in ons spel komen. Met onze drie middenvelders hebben we geprobeerd om in zone te verdedigen. Uiteindelijk heeft Club voor weinig gevaar kunnen zorgen en hebben wij goed standgehouden", aldus de Ijslander.

Nu Cercle dit seizoen de ploeg van 't stad is, mocht de riem er even af. "We hebben van in het begin van de match in onze kansen geloofd. We speelden ook niet tegen de minsten. Club heeft ons een groot deel van de match weggedrukt, maar wij wisten op het juiste moment te scoren. De beste kansen waren voor Cercle. Ik vind wel dat we nu even mogen genieten van dit moment. Waar dat feestje is, hoef ik jou waarschijnlijk niet te vertellen (knipoog)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties