Nieuwe website Voetbalkrant.com gelanceerd

Nieuwe website Voetbalkrant.com gelanceerd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

U hebt het waarschijnlijk al gemerkt. Voetbalkrant.com zit in een nieuw jasje. Omdat het internet de laatste jaren dé informatiebron bij uitstek geworden is, is een gebruiksvriendelijke website onmisbaar geworden.

Uiteraard is de look fel veranderd tegenover de vorige versie. Maar bovenal is het comfort voor u, de bezoeker, gestegen. Zo is er een vernieuwd reactiesysteem. Je kan nu zelf instellen welke berichten je van dichterbij wilt volgen, of een melding krijgen wanneer iemand jou quote. Al deze reacties staan ook chronologisch geordend.

Twitter/Facebook
Er is de mogelijkheid om jouw favoriete voetbalnieuws te ontvangen via mail (stel dit hier in). Ook het opkomende Twitter heeft zijn plaatsje op de nieuwe website. Zo kan je jouw favoriete spelers hier live volgen op Twitter.

Ook met Facebook hebben we voor een nieuwe aanpassing gezorgd. We willen ons stijgend aantal fans op de sociale netwerksite belonen. Het is nu ook mogelijk om met jouw account van Facebook in te loggen op voetbalkrant. Klik daarvoor op 'Aanmelden'. Heb je reeds een account op voetbalkrant? Dan kan je deze hier koppelen aan jouw Facebook-account. Wanneer je op Facebook bent ingelogd, zal je dan ook automatisch ingelogd zijn bij je bezoek op Voetbalkrant.com.

Onderaan is er een handige balk met allerlei nuttige links toegevoegd. Zo kan je onder andere snel naar een gewenst artikel zoeken of rap checken of je nieuwe berichten hebt ontvangen.

Site v/h Jaar
Achter de schermen is er hard gewerkt aan de vernieuwde versie van Voetbalkrant.com. U kan ons daarvoor belonen. Je kan ons immers enorm helpen door je stem uit te brengen op Voetbalkrant.com als site van het jaar op
www.sitevanhetjaar.be. Bovendien maak je daarbij kans op prachtige prijzen.

Wat vind je van deze aanpassingen? Heb je bijkomende vragen? Of werkt er iets niet? Laat het ons weten via ons vernieuwde reactiesysteem!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties