Pacheco mag dan toch niet weg

Yves Dekoning
| 2 reacties
Pacheco mag dan toch niet weg
Foto: © SC

Amper 24 uur nadat de geruchten over een nakend vertrek van Dani Pacheco in de pers opdoken, heeft zijn club gereageerd. De toekomst van de jonge Spanjaard zou wel degelijk bij Liverpool FC liggen.

Liverpool wil zijn loonlast indijken en dus moeten enkele dure vogels de club verlaten. Naast Ryan Babel en Milan Jovanovic werd ook Dani Pacheco genoemd. De 19-jarige Spanjaard kreeg regelmatig zijn kans bij het begin van het seizoen, maar kwam sinds eind september niet meer in de plannen van Roy Hodgson voor.

Hodgson heeft aan de pers laten weten dat hij wel nog toekomst ziet in Pacheco: "Hij is de laatste weken goed bezig. Hij had het even moeilijk na de slechte wedstrijd tegen Northampton. Hij werk heel goed op training en speelde sterk tijdens de laatste wedstrijden voor de reserven. Zijn toekomst ligt zeker nog bij Liverpool. Hij heeft alleen pech dat er veel concurrentie is op zijn positie: achter de spits of op de flank. Ik ben er zeker van dat hem een schitterende toekomst wacht."

Hodgson liet ook weten dat Pacheco zeker tot de kern zal behoren voor de wedstrijd tegen Steau voor Europa League. Misschien komt hij aan de aftrap, maar hij zal zeker spelen. Hodgson had het niet over Jovanovic en Babel. Maar hij liet wel duidelijk verstaan dat Dirk Kuijt, Maxi Rodriguez en Joe Cole momenteel zijn eerste keuze zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties