Brepoels: "Ik voelde dat Mennes ging scoren"

Steurbaut Kersten
| 17 reacties
Brepoels: "Ik voelde dat Mennes ging scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

“Deze ploeg zakt niet”, onderstreepte Guido Brepoels al enkele keren. Na een zes op zes tegen Lierse en Club Brugge mag Sint-Truiden de degradatiezorgen ook achter zich laten.

De driepunter tegen Club Brugge kwam er na een heel efficiënte wedstrijd. Uit drie kansen puurde STVV twee doelpunten. De winnende treffer kwam er na een prachtige vrije trap van Wim Mennes.“Ik voelde dat hij zou scoren”, glundert Brepoels. “Hij heeft er deze week veel op getraind.”

STVV hoopte het op de counter uit te spelen, maar die kwam er niet goed uit. “We missen nog een echte nummer tien om het spel te verdelen. We hebben ook niemand die de bal kan vasthouden. Dan moet je blijven strijden tot de laatste minuut. In de toekomst moet er toch zo iemand bijkomen.”

De kloof met Lierse bedraagt nu al acht punten. “Dat is ongelooflijk. Vorige week na een uur stond Lierse nog een puntje voor op ons en nu hebben we een kloof geslagen van acht punten. En dat met allemaal jongens van onder de kerktoren. Ik moet iedereen feliciteren voor de prestaties die ze geleverd hebben. Chapeau!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties