Lazio profiteert niet van puntenverlies AC Milan

Lazio heeft niet kunnen profiteren van het gelijkspel van AC Milan bij Sampdoria. Evenals de Rossoneri kwam Lazio niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Catania.

Lazio – Catania 1-1
Lazio was de betere ploeg, maar kon weinig kansen afdwingen. Catanio opteerde voor een egelstelling en brak soms snedig uit. Daaruit scoorde het ook de openingstreffer. Matias Silvestre kopte een hoekschop perfect binnen. Binnen de minuut hingen de bordjes echter alweer gelijk na een prachtig schot van Hernanes. Na rust waren de kansen bijzonder schaars.

Udinese – Napoli 3-1
Een hattrick van Di Natale bezorgde Udinese de volle buit tegen Napoli. Hij scoorde net voor rust met een penalty en nog voor de pauze scoorde hij de 2-0. Een kwartier na de herneming maakte hij zijn hattrick vol. Hamsik zorgde voor de 3-1, maar verprutste ook een strafschop.

Cagliari – US Lecce 3-2
Cagliari had de partij al vrij vlug onder controle nadat Matri (2x) en Canini er al vroeg 3-0 van gemaakt hadden. Lecce vocht zich terug in de wedstrijd dankzij goals van Olivera en Di Mechele, maar kwam niet meer verder.

Bari - Cesena 1-1
Hét degradatieduel van dit weekend eindigde zondagmiddag onbeslist. Colucci bracht de bezoekers vanop de strafschopstip op voorsprong, maar Caputo zorgde twee minuten later reeds voor de gelijkmaker. Bari, de club van Jean-François Gillet, staat daarmee nog steeds laatste.

Brescia – Genoa 0-0