"Engelse WK-kansen nihil na vanavond"

Mathias Dumarey
| 15 reacties
"Engelse WK-kansen nihil na vanavond"
Foto: © SC

Engeland kan de organisatie van het WK voetbal op zijn buik schrijven als de BBC de documentaire over corruptie binnen de wereldvoetbalbond FIFA vanavond uitzendt. Dat is alvast de mening van Jack Warner, vice-preses van de FIFA.

Jack Warner lijkt de inhoud van de Panorama-uitzending vanavond op de BBC al wat te kennen. De man is er zeker van dat er vanavond schokkende feiten aan het licht zullen komen. Dat de FIFA hiermee niet zal kunnen lachen, is nu al een feit. Engeland moet dus gaan vrezen voor zijn bid voor het WK 2018. "We gaan het op onze buik kunnen schrijven", aldus Warner.

Donderdag wordt er gestemd over de organisaties voor de WK's van 2018 en 2022. Voor 2018 is ook de Belgisch/Nederlandse bid in de running als outsider. Rusland is topfavoriet, Spanje/Portugal een andere optie. Jack Warner had bij de stemgerechtigden in de Concacaf-zone al vijf stemmen binnen, maar zou die dus kunnen verliezen. Wie vanavond de inhoud van de Panorama-uitzending wil kennen, stemt best af om 21.30u. op BBC1.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties