Groningen wil snel onderhandelen met Blind

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Groningen wil snel onderhandelen met Blind
Foto: © SC

FC Groningen wil snel werk maken van de eventuele komst van Daley Blind (foto) naar het noorden van Nederland. Voor de groenwitten is enkel een koop een optie. Ook Anderlecht is in de markt voor de zoon van ex-Ajacied Danny Blind.

"We willen Daley Blind graag kopen en voor ons is het zeker ook bespreekbaar dat er een regeling wordt getroffen waarop Ajax Blind kan terugkopen. Een verhuur kan voor ons niet want daarmee kunnen we niets opbouwen. Vorig jaar hebben we hem gehuurd omdat we toen met een aantal zware blessures te kampen hadden", aldus Hans Nijland, de algemeen directeur van FC Groningen, in De Telegraaf.

Blind speelde vorig seizoen al een tijd voor FC Groningen en werkte zich op tot een basiskracht. Na het seizoen moest hij terug naar Ajax Amsterdam maar daar krijgt hij van trainer Martin Jol geen gelegenheid tot spelen. "We wilden Daley toen al aankopen, maar hij wilde toen nog niet definitief weg bij Ajax omdat hij bang was de banden met de club helemaal door te knippen", legt Nijland uit die nu graag zo snel als het kan een gesprek wil met Daley en vader Danny Blind.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties