Maged Samy: "Lierse grondig versterken tijdens winterstop"

Bram Coenen
| 53 reacties
Maged Samy: "Lierse grondig versterken tijdens winterstop"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Lierse gaat het de afgelopen weken van kwaad naar erger. De club staat momenteel op een vijftiende plaats en voorzitter Maged Samy wil zijn club dan ook tijdens de komende winterstop zwaar versterken.

Lierse moest afgelopen weekend op Standard de kelk helemaal tot op de bodem ledigen met een 7-0-verlies. Toch ziet voorzitter Maged Samy het niet al te negatief in. "7-0 is hetzelfde als 1-0, maar de spelers zijn nu zeker wakker geschud", aldus de Egyptenaar.

"De tijd is gekomen om belangrijke beslissingen te nemen", gaat Samy verder. "Het is aan de coach om in te grijpen. Misschien moet hij spelers elders zetten of hen andere taken geven? Ik laat de beslissing aan hem."

Lierse wil zich wel grondig versterken tijdens de komende winterstop, al heeft het nu al een zeer ruime kern. "Het is wel mijn plan om de ploeg na Nieuwjaar te versterken. Eind 2010 verstrijken de contracten van dertien spelers. Van de 32 jongens blijven er in januari dus maar negentien zeker onder contract. Lierse zal dus geld genoeg hebben. Maar van de eindecontractspelers gaan we zeker ook jongens behouden. Dat gaan we de komende weken rustig bekijken."

Samy blijft dan ook geloven in het behoud. "We zullen samen met Germinal Beerschot, Charleroi, Eupen en STVV strijden om het behoud, maar we zullen slagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties