Groep A: De uitschakeling dreigt voor Juventus

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Groep A: De uitschakeling dreigt voor Juventus
Foto: © SC

Juventus staat op de rand van de uitschakeling. De Italianen staan voor een lastige verplaatsing naar het Poolse Lech Poznan. Nieuw puntenverlies is uit den boze voor de Oude Dame.

Juventus verloor nog niet tijdens zijn Europese campagne, maar met vier gelijke spelen dreigt toch een voortijdige exit. Lech Poznan oogste al zeven punten en is bij een overwinning zeker van een Europese lente. De belangen zijn dus heel groot in het Miejski-stadion.

De heenwedstrijd leverde alvast veel spektakel op. De Polen maakten in het Stadio Olimpico in Turijn in de 92ste minuut de 3-3.

Vincent Kompany en Manchester City  staan er beter voor dan hun Italiaanse collega’s. The Citizens voeren samen met Lech Poznan het klassement aan en ontvangen vanavond in het eigen City of Manchester Stadium het zwakke broertje Red Bull Salzburg.

Op de eerste speeldag gingen Kompany in co met 0-2 winnen in Oostenrijk. Een zege voor de eigen fans mag dus alleen maar een formaliteit zijn.

Wat denkt BWIN over de matchen?

Juventus  en Manchester City zijn duidelijk favoriet. Lech Poznan en Red Bull Salzburg  kunnen  daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Juventus de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 292,5 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Lech Poznan wint, dan scoort u 570 euro bij Bwin.

Als u wedt op Manchester City, dan ontvang je 183 euro. Een zege van Red Bull Salzburg kan je portefeuille dan weer spekken met 1725 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties