Lierse denkt niet aan vertrek Van Meir (en wil extra verdediger)

Steurbaut Kersten
| 22 reacties
Lierse denkt niet aan vertrek Van Meir (en wil extra verdediger)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse denkt er voorlopig niet aan om Eric Van Meir opzij te schuiven voor een nieuwe trainer. Dat bevestigt CEO Neel De Ceulaer.

Grote man Maged Samy keert morgen terug naar België en zal een gesprek hebben met Van Meir. “Maar dat doet hij geregeld”, zegt De Ceulaer inHNB.  “Er is geen enkele, maar dan ook geen enkele aanwijzing dat we niet met Eric Van Meir verder zouden gaan. Eric is onze man!”

Lierse versterkte zich met twee spelers – Alexander Mathisen en Marcus Andreasson – en wil nog een nieuwe pion aanwerven. “We moesten iets doen na het uitvallen van Frederic Frans en Gonzague Vandooren. Ik vertel geen geheim als ik je zeg dat we nog op zoek zijn naar een verdediger.”

Aan de andere kant zijn er dan weer spelers die het Lisp zullen verlaten. “Over het lot van Benjamin Nicaise wordt morgen beslist”, zegt Herman Helleputte. “Kevin Janssens speelt vanaf januari voor KV Turnhout. De kans is groot dat Timothy Dreesen zijn voorbeeld volgt. Wat met het trio Douala, Nedzipi en Tournut gebeurt, is nog een vraagteken. Voorlopig passen ze niet meer in de plannen van de club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties