Clement: "Komen hier samen uit"

Onbekend Onbekend
| 23 reacties
Clement: "Komen hier samen uit"
Foto: © SC

Philippe Clement was uiteraard niet gelukkig na de wedstrijd. Het was immers al het derde thuisverlies op rij voor de Antwerpse club. "Hard blijven werken", was de enige remedie die de verdediger kon geven om uit de huidige situatie te komen.

"We hebben direct geprobeerd om de wedstrijd naar onze hand te zetten, maar je weet natuurlijk dat dat moeilijk wordt tegen Genk. We probeerden te drukken, maar liepen dan aan tegen die counter. Ook vond ik wel dat wij een strafschop moesten krijgen, maar we kregen hem niet. Het was nochtans heel duidelijk te zien op de beelden."

Heeft de verdediger een oplossing om de huidige situatie bij de Antwerpse club op te lossen? "De enige oplossing die ik kan geven, is dat we hard moeten blijven werken, we moeten hier als groep samen uit komen. De overtuiging is er zeker. Iedereen bleef zich ook geven tot de laatste minuut."

"Tegen Standard bleef die bal in het slijk hangen. Tegen STVV offside, dat er geen was en vandaag krijgen we geen strafschop. Zo is het altijd wel iets de laatste weken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties