Racing Genk stelt nieuwe spits Nwanganga voor

Racing Genk stelt nieuwe spits Nwanganga voor
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk stelde vandaag zijn nieuwste aanwinst voor. Het haalde bij het Finse Inter Turku de 20-jarige Nigeriaan Kennedy Nwanganga. Een extra aanvallende kracht.

Inter Turku was de tegenstander van Genk in de voorrondes van de Europa League. "Wij hebben hem dan nog zeer degelijk verder gescout", aldus algemeen directeur Dirk Degraen in HNB. "Hij is zelfs één week bij onze club komen meetrainen."

"Iedereen weet ondertussen dat KRC Genk wat krap zit in het aanvallend compartiment. Dit is dan ook zeker geen anticipatie op een eventueel vertrek in januari 2011 van de twee goudhaantjes Jelle Vossen en Kevin De Bruyne. Wij wilden de technische staf meer mogelijkheden geven", aldus Degraen.

"Dit is een stap vooruit in mijn carriere. Het is trouwens de droom van vele Afrikanen om in Europa te spelen. Ik ben niet ongeduldig. Uiteraard sta ik graag in de basis maar ik heb geduld. Mijn lievelingsplaats is op de flank in een 4-3-3 opstelling, maar ik kan ook in een 4-4-2 spelen. In of achter de spits kan ik ook functioneren", zei Nwanganga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties