Groep A: Tottenham en Inter strijden voor 1ste plaats

Groep A: Tottenham en Inter strijden voor 1ste plaats
Foto: © SC

In groep A zijn de kaarten reeds geschud. Inter en Tottenham gaan een ronde verder, terwijl Twente zeker is van een plaats in de Europa League. Werder Bremen is uitgeschakeld.

Wel moet nog bepaald worden wie de eerste plaats in de groep pakt. Inter moet naar Bremen terwijl Tottenham in Enschede de ploeg van Michel Preud'homme partij moet geven.

De Tukkers willen echter nog een prestatie neerzetten alvorens hun eerste CL-campagne te verlaten. Bale en co zijn dus gewaarschuwd. Inter heeft de beste papieren bij de laatste in de groep, want de Italianen hebben het één en ander recht te zetten na de mindere resultaten in de Serie A. In de CL loopt het wel naar behoren en daar willen ze dan ook op voortbreien.

Wat denkt Bwin over de matchen?

Tottenham en Inter zijn favoriet. Werder en Twente kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Tottenham de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 330 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Inter wint u 360 euro.

Durft u wedden dat Werder wint, dan scoort u 405 euro bij Bwin. Als u wedt op Twente, dan ontvang je 450 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties