Ancelotti: "Spelers hebben angst om te voetballen"

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Ancelotti: "Spelers hebben angst om te voetballen"
Foto: © SC

Chelsea FC had gehoopt om in Marseille vertrouwen te tanken voor de Premier League, maar de Engelse kampioen verloor met 1-0. Carlo Ancelotti (foto), de trainer, zag bij zijn spelers de angst om te voetballen.

De 1-0-nederlaag van Chelsea op het veld van Marseille is geen ramp voor de Londenaren. De club was al geplaatst als groepswinnaar voor de achtste finales. Maar het voetbal baart Carlo Ancelotti wel zorgen. "We moeten verbeteren. We verloren heel wat vertrouwen en we zijn bang om te voetballen", aldus de Italiaan.

Ancelotti zag ook wel wat positieve punten. "Op defensief vlak gaven mijn spelers blijk van tactische discipline. Ik had daar nadrukkelijk om gevraagd. Maar we hadden niet veel kansen om te schieten en te scoren. Die laatste pass moet verbeteren."

Chelsea staat nu voor cruciale matchen in de Premier League met duels tegen Tottenham Hotspur, Manchester United en Arsenal. "Ik maak me wel zorgen want we zijn niet op ons best. We zullen beter moeten presteren willen we kans maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties