Buyens: "Club Brugge speelde als een kleine ploeg"

Steurbaut Kersten
| 108 reacties
Buyens: "Club Brugge speelde als een kleine ploeg"
Foto: © SC

KV Mechelen is strijdend ten onder gegaan tegen Club Brugge. Na een zwak begin toonde geel-rood zijn tanden na de uitsluiting voor Christian Benteke. “We verdienden vanavond een punt”, stetl Yoni Buyens.

Na een halfuur mocht Benteke zich gaan douchen na een slag in het gezicht van Carl Hoefkens. “Als je zo hoog in de lucht springt, is het toch logisch dat je je armen een beetje laat zwaaien”, neemft Buyens de verdediging op voor zijn ploegmaat. “Hij heeft gewoon pech dat hij Hoefkens raakt en blesseert. Maar als je altijd rood gaat trekken voor zo’n fases, dan gaan er nog veel van het veld vliegen.”

“We zijn er daarna in blijven geloven. Dat zag je aan de manier hoe we aan de tweede helft zijn begonnen. Alleen spijtig dat we die goal niet kunnen maken. Een punt had zeker niet onverdiend geweest. Club Brugge heeft in de tweede helft ook niet veel kansen meer gehad.”

De West-Vlamingen trokken zich na de pauze een beetje terug. “Ik vond dat ze voor een topclub klein speelden”, is Buyens hard. “Ze hebben niet voluit voor de aanval gekozen, maar gooiden achteraan alles dicht. Van een topclub verwacht je toch meer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties