Jacobs: "Vraag is wanneer reeks van Lokeren eindigt"

Fabian Morren
| 15 reacties
Jacobs: "Vraag is wanneer reeks van Lokeren eindigt"
Foto: © SC

Ariël Jacobs is op zijn hoede voor de komst van Lokeren. De Oost- Vlamingen zijn aan een zeer sterke reeks bezig en wonnen vorig weekend nog van Standard.

"Elk seizoen heb je wel een ploeg die verrast en wat piment geeft aan de competitie", vertelt de Anderlecht-coach in de kranten. "Na een moeilijke start zet Lokeren een sterke reeks neer. Natuurlijk komt dan de vraag wanneer die reeks gaat eindigen."

In 2006 was Jacobs even de coach van Lokeren. Hij kent er dan ook nog enkele mensen. "Naast voorzitter Lambrecht heb je nog doelman Lazic en Killian Overmeire. Jongeren als De Pauw en Tshimanga kwamen toen ook al opzetten, maar dat moet het zowat zijn."

Jacobs werkte bij Lokeren ook samen met Zvonko Milojevic, die verlamd raakte tot aan de borst vanwege een auto-ongeval. Zondag wordt de Serviër gehuldigd voor de match. "Een schitterende, minzame mens. Altijd voorbeeldig in de kleedkamer", zegt Jacobs.

"Wat er is gebeurd, was het noodlot. Hij had het bijna opgegeven, maar is dan dankzij zijn wilskracht en zijn omgeving toch blijven vechten. Dat typeert hem. Ik heb geen contact meer met hem gehad sinds zijn ongeval. Ik hoop dat de supporters hem zondag een hart onder de riem steken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties