MacDonald: "Tegen degradatie spelen is een schande"

Anthony Van der Planken
| 20 reacties
MacDonald: "Tegen degradatie spelen is een schande"
Foto: © SC

Sherjill MacDonald maakt vanavond wellicht nog eens zijn opwachting in de basis bij Germinal Beerschot. De spits sukkelde lange tijd met een blessure en bereikte sindsdien nog niet zijn beste niveau. Vanavond hoopt hij daar verandering in te breng

De voorbije weken kwam MacDonald niet verder dan een aantal invalbeurten. "Dat was natuurlijk een teleurstelling", legt de Nederlander uit in HLN. "Ik had verwacht ik ik er sneller weer helemaal zou staan. Maar de vorige trainer wou me enkel inzetten als ik weer helemaal fit was, en ergens kon ik dat wel begrijpen."

Ondertussen doet Germinal Beerschot het allesbehalve goed. De club bengelt onderin en lijkt zich op te moeten maken voor een troosteloze strijd tegen de degradatie. "Maar daar weiger ik aan te denken", antwoordt MacDonald. "We staan onderaan, maar ik kan niet geloven dat we met deze ploeg tegen de degradatie moeten spelen. Dat zou een schande zijn."

Een jaar geleden kon MacDonald naar Standard, maar hij legde het aanbod van de toenmalige landskampioen naast zich neer. Heeft de spits daar nog geen spijt van? "Spijt? Nooit. Ik had geen goed gevoel bij Standard. En om er alleen naartoe te gaan om het een grote club is? Zo redeneerde ik vroeger, maar die tijd is voorbij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties