"Ofwel snel weg, ofwel eindig ik mijn carrière bij Anderlecht"

Fabian Morren
| 34 reacties
"Ofwel snel weg, ofwel eindig ik mijn carrière bij Anderlecht"
Foto: © SC

Mbark Boussoufa neemt eind januari een beslissing over zijn toekomst. Anderlecht deed de Marokkaan een voorstel, maar Boussoufa houdt zijn antwoord in beraad.

Anderlecht wil Boussoufa graag langer aan zich binden en wil zijn contract graag verlengen. "Ik heb de voorzitter beloofd om eind januari, na Anderlecht-Standard, de knoop door te hakken. Ik weet dat de club mij wil houden en ik voel me goed bij al deze mensen - Roger Vanden Stock is een warme man die laat voelen dat hij me graag heeft", aldus Boussoufa in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb hem gezegd: 'Ofwel kies ik voor een club in één van de grote competities en dan verlaat ik volgende zomer Anderlecht, ofwel teken ik een nieuw contract voor vijf jaar en eindig ik mijn carrière hier.' Mijn keuze heeft straks niks te maken met geld. Ik ga niet voor wat meer ponden naar Wolverhampton of Blackpool."

Het buitenland spreekt Boussoufa aan. Engeland of Spanje maakt de sterkhouder van Anderlecht weinig uit. "Ik heb in elk land, behalve in Duitsland, een favoriete club: Arsenal in Engeland, Inter in Italië, Lyon in Frankrijk, en natuurlijk Barça in Spanje."

Intussen is Boussoufa bijna helemaal hersteld van zijn blessure. "Het scheurtje in het ligament boven mijn enkel is genezen, maar het litteken doet nog pijn bij sommige bewegingen pijnscheuten waardoor ik me automatisch een beetje inhoud. Dat is normaal, zegt de dokter; over twee weken moet ik pijnvrij kunnen voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties