Guardiola: "Real dwingt ons telkens te winnen"

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Guardiola: "Real dwingt ons telkens te winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona won gisterenavond met 5- 0 tegen Real Sociedad. Trainer Josep Guardiola (foto) was blij met het geleverde spel en loofde nog maar eens zijn spelers.

"We weten allemaal dat deze hoogconjunctuur niet eeuwig zal blijven duren. Maar we zullen het zelf zijn die bepalen wanneer het is afgelopen. Ik vind het ontzettend knap dat we elke drie à vier dagen in staat zijn om een topprestatie af te leveren", aldus Josep Guardiola in de Spaanse pers.

Volgend weekend speelt FC Barcelona zijn laatste wedstrijd van 2010 tegen stadsgenoot Espanyol. Die ploeg staat momenteel op een knappe vierde plaats. "Het is een fris team. Thuis wonnen ze al elke wedstrijd. Ik heb ontzettend veel respect voor trainer Mauricio Pochettino", weet Guardiola.

Guardiola vindt trouwens dat FC Barcelona altijd wordt gedwongen om te winnen door Real Madrid. "Ze hebben met José Mourinho de meest succesvolle trainer in huis en beschikken over een resem topspelers. Ze dwingen ons telkens te winnen, want als wij het laten afweten, slaan ze toe."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties