Tévez zal niet weigeren om voor City te spelen

Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Tévez zal niet weigeren om voor City te spelen
Foto: © SC

Carlos Tévez gaf deze week verrassend aan niet meer voor City te willen spelen. De Argentijn vroeg om in de winterstop getransfereerd te worden.

Manchester City heeft die eis echter verworpen. Tévez wordt niet op de transferlijst geplaatst. De aanvaller kan niet meer door één deur met bepaalde hooggeplaatste personen binnen het bestuur van The Citizens.

Maar nu City zijn verzoek geweigerd heeft zal Tévez niet weigeren om uit te komen voor City. "Carlos heeft nooit gezegd dat hij niet meer voor City wil spelen als er geen andere oplossing komt. Die geruchten zijn dus onzin. Als hij geselecteerd wordt en nog bij City is, zal hij 100% zijn best doen", aldus zaakwaarnemer Joorabchian.

"Carlos tekende niet zomaar bij City, daar zat een reden achter. Deze club wou vooruit en was hyperambitieus. Het missen van de Champions League heeft Carlos pijn gedaan. Er zijn dingen gebeurd waardoor hij de club in juni al wou verlaten, maar ze hebben hem overtuigd om te blijven. Ondertussen voelt hij dat nog steeds niets veranderd is."

Carlos Tévez hoopt dat er zich toch een club zal melden met een smak geld waardoor Manchester City zal zwichten om zijn sterspeler te verkopen en niet tegen zijn zin bij de club te houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties