Koster: "We gaan nog altijd voor de titel"

Steurbaut Kersten
| 32 reacties
Koster: "We gaan nog altijd voor de titel"
Foto: © SC

Morgenmiddag ontvangt Club Brugge landskampioen Anderlecht. Adrie Koster hoopt dat zijn spelers tegen paars-wit de goede lijn van de laatste wedstrijden doortrekken.

De eerste competitiehelft verliep voor Club Brugge dramatisch. Met een zes op zes uit de jongste twee wedstrijden tegen Westerlo en KV Mechelen kan blauw-zwart terug naar boven kijken.

“We kunnen ons nog weinig misstappen veroorloven”, zegt Koster in de kranten. “Maar tegenstanders als Anderlecht liggen ons wel. Anderlecht wil ook voetballen en daardoor kan het een boeiend duel worden.”

Ondanks de achterstand van elf punten op Anderlecht, blijft Koster ambitieus. “We willen dit seizoen nog altijd voor het hoogst mogelijke gaan. En het hoogst mogelijke is natuurlijk de titel. Dat Anderlecht een boost heeft door zijn kwalificatie? Wij hebben ook een bevredigende wedstrijd tegen Villarreal achter de rug. Het resultaat was niet goed maar het spel wel.”

Dorge Kouemaha scoorde woensdag tegen Villarreal, maar dat wil niet zeggen dat de Kameroener tegen Anderlecht opnieuw in de basis staat. Na de laatste training hakt de Zeeuw de knoop door.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties