Moyes: "We hebben te weinig geld"

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Moyes: "We hebben te weinig geld"
Foto: © SC

David Moyes (foto), de manager van Everton, denkt dat het team niet vaak meer bovenin te vinden zal zijn in de Premier League. "We hebben gewoon te weinig geld om voor de prijzen mee te strijden", aldus de manager van The Toffees.

FC Everton staat momenteel op een vijftiende plaats in het klassement van de Premier League en David Moyes denkt dat Everton in de volgende jaren nog vaak zal te vinden zijn in de rechterkolom van het klassement. Volgens hem heeft Everton gewoon geen geld genoeg om nog mee te doen voor de prijzen.

"Kijk naar Manchester City waar ze de financiële middelen wel hebben. Ze zijn nu weer een seizoen verder en dat betaalt zich uit want ze zijn fel verbeterd. Ze konden weer flink investeren en het team ziet er nu veel stabieler uit. Die ploeg staat er uitstekend voor en ze zullen volgens mij tot het einde meedoen voor de titel", aldus Moyes.

"Ik had uiteraard gehoopt dat we ook in zo'n situatie zouden kunnen terechtkomen, maar onze slechte start en onze huidige vorm laat dat niet toe. We hebben wel een goede ploeg. We weten wat we kunnen als we op ons sterkst zijn, maar we hebben nog niet veel zo'n dagen gehad", besluit Moyes.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties