"Met Romelu Lukaku werken is echt een plezier"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
"Met Romelu Lukaku werken is echt een plezier"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku is een grote ster in wording. De tienerspits van Anderlecht krijgt dan ook veel aanvragen voor reclamespots, evenementen en interviews binnen. Voetbalkrant.com sprak met Vincent Bastin, de man achter het portretrecht van Lukaku.

Hoe komt het dat jij je bezighoudt met het beeldrecht van Romelu Lukaku?

Vincent: "Eigenlijk was ik eerst verbonden aan een andere speler, namelijk Daniel Van Buyten. Daniel was zo tevreden over mijn werk dat hij me voorstelde aan andere spelers zoals Romelu.”

Wat is je moeilijkste taak in het 'dossier Lukaku'?

Vincent: "Romelu is een buitengewone speler. Wie buitengewoon zegt, zegt ook veel aanvragen. Het moeilijkste is om iedereen tevreden te stellen: de journalisten, de supporters, de sponsors, enz. Romelu is nog jong, maar ook een modelprof. Zijn enige prioriteit is zijn werkgever, of dat nu Anderlecht of de nationale ploeg is. Met Romelu werken is echt een plezier, want hij houdt altijd zijn woord.”

Romelu is ook slachtoffer van zijn eigen succes, want op Facebook zijn er regelmatig foutieve profielen van hem terug te vinden.

Vincent:”We willen de fans de kans geven om met Romelu te praten. Daarom beheert hij ook zijn eigen Facebook-pagina www.facebook.com/romelulukakuWe organiseren er chat-sessies, meet&greets,... En inderdaad zijn er spijtig genoeg ook valse accounts. De meesten zijn gelanceerd met goede bedoelingen, maar het is verkeerd om je voor iemand anders uit te geven. De enige officiële is diegene die we net genoemd hebben.“

U lanceerde tevens, in samenwerking met StarsMade, een t-shirt met de afbeelding van Lukaku, komen er nog nieuwe producten?

Vincent: “Ja, Romelu heeft gekozen tussen vier modellen die hem het meest aanstonden. De t-shirts verkopen goed. We lanceren binnenkort nieuwe producten, veelal voor de gsm. U kan op de hoogte blijven op zijn fanpagina en de nieuwsbrief van de site van Romelu: www.romelu-lukaku.com.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties