Club vecht schorsingsvoorstel Dirar aan

Nico Wieme
| 35 reacties
Club vecht schorsingsvoorstel Dirar aan
Foto: © SC

Club Brugge verklaart zich niet akkoord met het schorsingsvoorstel dat het bondsparket aan Nabil Dirar doet. De middenvelder zou twee speeldagen aan de kant moeten blijven, maar dat vinden ze bij blauw-zwart een te zware sanctie.

Nabil Dirar kreeg een kwartier voor het einde van de topper tussen AA Gent en Club rood nadat hij Yassine El Ghanassy haakte. De bondsparket deed de Marokkaanse Belg een voorstel voor twee speeldagen schorsing. Daardoor zou de Clubmiddenvelder de wedstrijden thuis tegen Charleroi en op Eupen missen.

"Club Brugge en de speler verklaren zich niet akkoord met dit voorstel", laat blauw-zwart op zijn website weten. Dirar moet zich dinsdagmiddag om 14.00 uur gaan verantwoorden voor het Sportcomité dat daarna een nieuwe uitspraak doet.

Charleroi

Door beroep aan te tekenen mag Dirar woensdag spelen tegen Charleroi. Een eventuele schorsing gaat pas in twee dagen na de uitspraak van het Sportcomité. Als Club ook met die beslissing niet akkoord gaat, kan het nog in beroep gaan bij het Beroepscomité.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties