Vadis: "Vechtende spelers zaten wel in de selectie"

De Nijs Michael
| 89 reacties
Vadis: "Vechtende spelers zaten wel in de selectie"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge won afgelopen weekend met 0-2 bij rivaal AA Gent, maar dat zorgt niet voor rust in het Brugse huishouden. Integendeel, Vadis Odjidja kan het bijzonder moeilijk verkroppen dat hij buiten de selectie werd gelaten.

"Weet je wat me stoort? Dat donderdag twee spelers hebben gevochten op training. Zij zaten zondag wel in de selectie", aldus de middenvelder in HNB. 'Er wordt met twee maten en twee gewichten gewerkt. Waarom mag iemand die vecht op training wel starten?"

Onlangs liet ook ex-speler Wesley Sonck dergelijke uitspraken optekenen: "Spelers van wie het bestuur hoopt dat ze geld opbrengen, mogen altijd iets meer. Er was bovendien geen discipline. Iedereen deed wat hij wilde." Dat wordt nu beaamd door Vadis Odjidja: "Sonck had jammer genoeg geen ongelijk. Die verschillende behandeling is niet goed."

"De mensen denken nu dat ik een moeilijke jongen ben. Dat ik me niet inzet op training. Maar dat is niet zo", verzekert de ex-speler van Hamburger SV. "Ik zet me altijd maximaal in en ben altijd stipt op tijd. Ik word ten onrechte in een slecht daglicht geplaatst. Ik heb helemaal niet de bedoeling om uit te halen, maar ik wil dit gewoon recht zetten. Want ik heb op geen enkel moment uitleg gekregen. Er ontstaan allerlei verhalen, maar dat negatieve beeld is onterecht. Ik heb niets misdaan."

"Wat gebeurd is, is spijtig, maar Adrie Koster is mijn baas. Ik wacht nu de wedstrijd van woensdag af tegen Charleroi. Daarna is er even een pauze", relativeert de Rode Duivel. "Ik voetbal voor Club Brugge, niet voor Adrie Koster. Ik heb mijn carrière en hij heeft zijn carrière."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties