Schotte: "Cercle zegt niet neen tegen play-off I"

De Nijs Michael
| 10 reacties
Schotte: "Cercle zegt niet neen tegen play-off I"
Foto: © SC

Cercle Brugge zag trainer Glenn De Boeck afgelopen zomer vertrekken, maar ook opvolger Bob Peeters doet het bijzonder goed. Frans Schotte was dan ook een tevreden man toen hij het woord nam tijdens de nieuwjaarsreceptie van groen-zwart.

"2011 mag worden zoals 2010"

"2010 was een fantastisch jaar voor Cercle", trapte de voorzitter een open deur in. "2011 kan opnieuw een prachtig Cercle-jaar worden. We hopen in de linkerkolom te kunnen blijven en zeggen helemaal niet neen tegen deelname aan Play-off I."

Ook in bekercompetitie is de groen-zwarte vereniging nog steeds actief. Vorig jaar verloor Cercle de finale op de Heizel van AA Gent, maar dit seizoen willen de troepen van Bob Peeters opnieuw een gooi naar de oppergraai doen. "We kijken reikhalzend uit naar een nieuwe match in het Koning Boudewijnstadion", bevestigde Schotte.

"Sommigen moeten hun ego temperen, anderen moeten meer solidair zijn"

"2011 wordt vermoedelijk een cruciaal jaar voor het Belgische voetbal", ging Schotte de problematiek omtrent de competitiehervorming niet uit de weg. "Cercle Brugge voelt zich goed in de groep van elf minder gefortuneerde eersteklassers die op verandering aansturen. Maar wij beseffen ook dat een oplossing slechts kan door een compromis te sluiten."

"Laat het gezond verstand terugkeren en laten we ophouden met elkaar af te dreigen, zoals met de tv-gelden. Sommigen zullen hun ego moeten temperen en anderen moeten meer solidair zijn. Cercle Brugge moet ook altijd zichzelf blijven. Zeker ambitieus maar nooit pretentieus", besloot de voorzitter van de middenmoter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties