Leonardo wint opnieuw met Inter

Fabian Morren
| 17 reacties

Leonardo heeft zijn start met Inter Milaan niet gemist. De Braziliaanse coach won ook zijn tweede competitiewedstrijd. Leider AC Milan speelde gelijk tegen Udinese.

Inter leek bij Catania nochtans te verliezen. Twintig minuten voor affluiten bracht Gomez de thuisploeg op voorsprong. Esteban Cambiasso zette met twee doelpunten de scheve situatie echter nog recht.

Koploper Milan kwam tegen Udinese niet verder dan een gelijkspel (4-4). In een spektakelwedstrijd stond het aan de rust nog gelijk na goals van Pato en Di Natale.

Na de rust werd het echter 1-3 via doelpunten van Sanchez en Di Natale. Een owngoal van Benatio bracht Milan weer in de wedstrijd en Pato stelde opnieuw gelijk.

Een minuut voor affluiten leek de ingevallen Denis Udinese toch nog met de drie punten naar huis te sturen, maar daar dacht Zlatan Ibrahimovic anders over: 4-4.

Gaby Mudingayi (Bologna) won het onderlinge duel van Gillet (Bari) met 0-2.