Mathijssen: "Geen excuses meer"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Mathijssen: "Geen excuses meer"
Foto: © SC

Germinal Beerschot stapte maandag op het vliegtuig richting Malta voor een vijfdaagse oefenstage. “Nu krijgen we eindelijk de kans om intens met elkaar samen te werken”, aldus Jacky Mathijssen.

Sinds zijn komst op het Kiel waren de trainingsomstandigheden niet optimaal. “Er was de wintertoestand die het moeilijk maakte om deftig te trainen”, aldus Mathijssen in GvA. “Zelf was ik onverwachts een week buiten strijd wegens een operatie aan de blinde darm en een aantal wedstrijden werden uitgesteld.”

Mathijssen wil in Malta de basis leggen voor een ommekeer in de tweede ronde. “We zullen er alles aan doen om beter te doen dan voor de winterstop, hoewel dit uiteraard geen garanties geeft op succes. Toch willen we zoveel mogelijk verontschuldigingen bannen. Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid opnemen.”

Junior Negrao is nog niet volledig fit na zijn blessure, maar Mathijssen nam de Braziliaanse spits toch mee. Ik wil een duidelijk beeld krijgen over hem en over de evolutie van zijn blessure, want Junior wordt wel een belangrijke factor in het geheel. Indien het nodig mocht blijken, kunnen we later nog altijd ingrijpen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties